جلسه ویدئو کنفرانس هم اندیشی معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور برگزار شد

جلسه  ویدئو کنفرانس هم اندیشی معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور برگزار شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری جلسه  هم اندیشی  معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور به صورت ویدئو کنفرانس خبر داد.

دکتر قباد محمدی در این جلسه که در روز پنج شنبه 23 اسفندماه  به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور برگزار شد گفت: در سال گذشته در زمینه تهیه دارو و تجهیزات پزشکی با چالش های زیادی مواجه بودیم که با حسن همکاری و همیاری معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور توانستیم به خوبی از این مشکلات عبور کنیم. امیدواریم در سال جدید نیز بتوانیم این همکاری را به درستی ادامه دهیم.

وی به اهم مطالبی که در جلسه مطرح شد اشاره کرد و افزود:

-          بررسی پرداخت مطالبات شرکت های دارویی و داروخانه ها .

-          عزم جدی برای مقابله با قاچاق دارو و بررسی شیوه های مقابله با آن.

-          بررسی تامین داروهای مورد نیاز بیماران و بیمارستان ها.

-          برگزاری دوره آموزشی SOP

-          بررسی امکان صدور کد IRC  برای مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از طرف اداره کل به معاونت های غذا و دارو.

-          بررسی توزیع عادلانه ملزومات پزشکی وارداتی که با ارز دولتی وارد کشور می شوند.

-          ارائه ضوابط جدید برای بسته بندی گیاهان دارویی، مکمل ها و واحدهای تولیدی.

-          تسهیل شرایط و ضوابط جدید صدور مجوز های واحدهای تولیدی.

-          برگزاری دوره آموزشی شناسایی رنگها در فرآورده های غذایی.

و بررسی تامین ملزومات پزشکی بیمارستان ها و نحوه ارائه به بیماران،  برخی از مطالبی بود که در این جلسه مطرح شد.

دکتر محمدی عنوان کرد: در ادامه جلسه به بررسی مصوبات جلسات ویدئو کنفرانسی  مدیران واحدهای مختلف معاونت های غذا و دارو قطب سوم که در روزهای گذشته به صورت متوالی برگزار شده بود پرداخته شد.