جلسه ویدئو کنفرانس هم اندیشی معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور برگزار شد

معاون غذا و دارو دانشگاه از برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس هم اندیشی معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور خبرداد.

دکتر قباد محمدی در این جلسه گفت:در سال گذشته در زمینه تهیه دارو و تجهیزات پزشکی با چالش های زیادی مواجه بودیم که با حسن همکاری و همیاری معاونین غذا و دارو قطب سوم کشور توانستیم به خوبی از این مشکلات عبور کنیم و امیدواریم در سال جدید نیز بتوانیم این همکاری را به درستی ادامه دهیم.

وی به شرح اهم مطالب مطرح شده در این ویدیو کنفرانس پرداخت و گفت: بررسی پرداخت مطالبات شرکت های دارویی و داروخانه ها،عزم جدی برای مقابله با قاچاق دارو و بررسی شیوه های مقابله با آن،بررسی تامین داروهای مورد نیاز بیماران و بیمارستان ها و بررسی تامین ملزومات پزشکی بیمارستان ها و نحوه ارائه به بیماران  برگزاری دوره آموزشی SOP  ، بررسی امکان صدور کد IRC  برای مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از طرف اداره کل به معاونت های غذا و دارو.  بررسی توزیع عادلانه ملزومات پزشکی وارداتی که با ارز دولتی وارد کشور می شوند، ارائه ضوابط جدید برای بسته بندی گیاهان دارویی، مکمل ها و واحدهای تولیدی. تسهیل شرایط و ضوابط جدید صدور مجوز های واحدهای تولیدی و  برگزاری دوره آموزشی شناسایی رنگها در فرآورده های غذایی.از مهمترین این مطالب در همایش فوق بود.