کارگاه آموزشی آشنایی با آناتومی و فیزیولوژی در مهندسی پزشکی

توسط مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه برگزار شد.کارگاه یک روزه آناتومی و فیزیولوژی در مهندسی پزشکی.

دکتر تورج شیرزادیان؛ مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی در گفتگویی با میز خبر روابط عمومی دانشگاه این خبر را اعلام کردو افزود: در راستای توانمندسازی کاربران و استفاده کنندگان تجهیزات پزشکی اعم از کارشناسان مهندسی پزشکی و پرستاران و در ادامه سلسله کارگاه های آموزشی کم نظیر در دانشگاه، یک دوره کارگاه آموزشی یک روزه (آشنایی با آناتومی و فیزیولوژی در مهندسی پزشکی) جهت مخاطبین خاص این دوره و با همکاری اساتید گروه آناتومی دانشگاه جناب آقایان دکتر سیروس جلیلی و دکتر ایرج رشیدی و مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه برگزار گردید تا جمع ساعات کارگاه های آموزشی برگزار شده توسط این مدیریت به بالاتر از 60 ساعت یعنی حد مطلوب کارگاه های آموزشی برگزار شده در کشور برسد.

دکتر شیرزادیان خاطرنشان کرد؛ چنین عملکردی بود که حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه را از رتبه ماقبل آخر به رتبه سوم درسال گذشته و کسب رتبه اول کل کشور در سالجاری ارتقاء داد.