دکتر علیرضا علی آبادی بعنوان رئیس دانشکده داروسازی منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه ،دکتر علیرضا علی آبادی به عنوان رئیس دانشکده داروسازی منصوب شد.

دکتر علی آبادی فارغ التحصیل دکترای تخصصی(PhD) شیمی دارویی در سال 1389 از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که دوره دکترای حرفه ای داروسازی خود را در سال 1385 از دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پایان رسانده است.

از سوابق کاری وی می توان به مسوولیت EDO ، مدیریت دو دوره گروه شیمی دارویی، ریاست داروخانه های آموزشی خدماتی و معاونت آموزشی در دانشکده داروسازی اشاره کرد.

وی که در سال 1394 به مرتبه دانشیاری ارتقا یافته است  رتبه اول امتحان علوم پایه، رتبه اول آزمون ورودی دکترای تخصصی شیمی دارویی ، رتبه اول بورد تخصصی شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، پژوهشگر برتر سال های ۹۲، ۹۳ و ۹۵ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، استاد نمونه آموزشی سال های ۹۰ و ۹۴ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مولف ۷ جلد کتاب در زمینه داروسازی و  دبیر علمی اولین همایش شیمی دارویی ایران است.

دکتر مرادی همچنین با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات سرکار خانم دکتر یلدا شکوهی نیا که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد:

سرکار خانم دکتر یلدا شکوهی نیا

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی ریاست دانشکده داروسازی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.