تشکیل هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی

تشکیل هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی:

با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار همکاران گرانقدر و دانشجویان عزیز می رساند، هیئت رئیسه دانشکده به منظور بهره مندی هر چه تمامتر از خرد جمعی و ایجاد هماهنگی بیش از بیش در اتخاذ تصمیمات کلان دانشکده تشکیل گردیده است.

۱-   اهداف:

هدف از تشکیل هیئت رئیسه دانشکده، رصد مداوم نقاط ضعف و قوت حوزه های مختلف و اتخاذ تصمیم هماهنگ در جهت رفع نقاط ضعف و ارتقاء نقاط قوت دانشکده (در چارچوب امکانات و اختیارات قانونی) و همچنین پیگیری مصوبات تا حصول نتیجه می باشد.

۲- اعضاء:

اعضاء هیئت رئیسه، اعضای حقوقی شامل ریاست و معاونین و کلیه مدیران ستادی دانشکده می باشند. که با ابلاغ ریاست وقت دانشکده منصوب می گردند.

الف- ریاست هیت رئیسه با ریاست دانشکده می باشد.ب- دبیر هیئت رئیسه معاون آموزشی دانشکده است.

۳-   شرح وظایف:

هر یک از اعضاء مکلفند بر حوزه مربوطه که در اولین جلسه هیئت رئیسه تعیین خواهد شد، نظارت مستمر داشته و آن را پایش نماید. سپس نتیجه این پایش را به دبیر هیئت رئیسه اطلاع رسانی نموده و درخواست تشکیل جلسه می‌نماید.دبیر هیئت رئیسه وظیفه تشکیل جلسات، تنظیم صورتجلسه ونظارت بر حسن اجرای صورتجلسات را به عهده دارد.هیئت رئیسه با تشکیل جلسه تصمیم لازم را اتخاذ و اقدام لازم را انجام خواهد داد. نتایج حاصله توسط دبیر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اسامی شخصیت های حقوقی که در حال حاضر عضو هیئت رئیسه می باشند به شرح زیر است:

۱- دکتر علی پورمتعبد رئیس دانشکده و رئیس هیئت رئیسه

۲-  حجه الاسلام و المسلمین حاج حسن بهمنی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده

۳-   دکتر فرزاد رضایی معاون آموزشی دانشکده

۴-   آقای حمیدرضا ناصری معاون اداری مالی دانشکده

۵- دکتر بهروز سلیمی سرپرست اداره امور عمومی دانشکده

۶-   دکتر هدایت مرادپور مدیر امور بین الملل دانشکده

۷-   دکتر امین گلشاه مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده

۸- دکتر عاطفه خوید مدیر EDO دانشکده

۹- دکتر محمد مسلم ایمانی مدیر پژوهش دانشکده

بدیهی است با تغییر احتمالی هر یک از مدیران، ابلاغ مربوطه کان لم یکن تلقی و مدیر جدید جایگزین خواهد شد.

دکتر علی پور متعبد

رئیس دانشکده دندانپزشکی