اخبار

در تاریخ 25/6/89 برنامه آموزشی "شناخت کانونهای خطر در فرآیند پخت مواد غذایی " برگزار گردید.

در تاریخ 25/6/89 برنامه آموزشی "شناخت کانونهای خطر در فرآیند پخت مواد غذایی " توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در اجرای برنامه های پیش بینی شده سال 89 جهت ارتقاء سطح علمی بازرسین بهداشت محیط کارگاه آموزشی یکروزه ای با عنوان (شناخت کانونهای خطر در فرآیند پخت مواد غذایی) برگزار گردید در این کارگاه مدرسین ضمن بیان روشهای کنترل نقاط بحرانی و اجرای سیستم HACCP در مراکز تهیه و توزیع و فروش جزئی مواد غذایی ، کانونهای خطر در فرآیند تولید کباب کوبیده و اغذیه آماده بعنوان دو محصول پر خطر تشریح گردید . همچنین راهکارهای علمی کنترل این کانونهای خطر ارائه گردید و انتظار میرود بازرسین در بازدیدهای بهداشتی موارد فوق را به پیشه وران منتقل نموده و بصورت عملی به کنترل مواد غذایی در محل اقدام نمایند .

۳۰ شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید