بیش از ۳۸۰ هزار نفر از مردم استان کرمانشاه غربالگری فشار خون شده اند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تاکنون حدود ۳۸۰ هزار نفر غربالگری فشار خون شده اند.

دکتر محمدابراهیم شکیبا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد افراد غربالگری شده، ۳۷ هزار و ۸۲۹ نفر بیمار جدید و ۸۵ هزار و ۱۵۴ نفر هم پره هایپرتنشن (پیش فشار خونی) شناسایی شده است که این افراد خبر نداشتند که دچار فشارخون بالا و یا در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند.

او گفت: طبق آمار به دست آمده تاکنون ۱۰ درصد افرادی که در این طرح مورد سنجش فشارخون قرار گرفته‌اند بیمار فشارخون جدید بوده و ۲۲ درصد نیز در آستانه ابتلاء به این بیماری هستند.

رئیس شبکه بهداشت کرمانشاه از مردم استان خواست با حضور در پایگاه‌های سلامت و یا ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir ضمن بررسی وضعیت فشارخون خود، دانشگاه علوم پزشکی را در اجرای این طرح یاری کنند.

گفتنی است این طرح به صورت رایگان برای تمام افراد بالای ۳۰ سال، مادران باردار و بیماران کلیوی از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۱۵ تیرماه ادامه خواهد داشت.