فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امور مربوط به نقلیه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظر دارد مناقصه عمومی یک مرحله ای امور مربوط به نقلیه خود را با شماره ثبت 2098030243000004از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران وبازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) به آدرس www.setadiran.irانجام خواهد شد ولازم است مناقصه گران درصورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت نام درسایت مذکور ودریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت درمناقصه محقق سازند. تاریخ انتشار مناقصه درسامانه روز شنبه تاریخ 25/3/98 می باشد.
1) مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت: تا ساعت 19 روز یکشنبه تاریخ 2/4/98 می باشد.
2) مهلت زمانی ارائه پیشنهاد : تا ساعت 15 روز شنبه تاریخ 15/4/98می باشد.
3) زمان بازگشایی پاکتها: ساعت 10 صبح روزیکشنبه تاریخ 16/4/98 می باشد.
4) اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریا
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۳۳