اخبار

جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی شهر کرمانشاه

با توجه به اینکه عملکرد واحدهای مراکز تهیه وتوزیع و فروش مواد غذایی از جمله قنادی ها در سلامت افراد جامعه موثر است . آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی  واستفاده ازمواداولیه سالم وبهداشتی،رعایت بهداشت فردی وهمچنین بهداشت ابزارکار ، پیش نیاز تولید محصولی سالم و ایمن است .

در راستای همین امرمهم در روز سه شنبه دهم بهمن ماه 1396  با همکاری واحد سلامت محیط جهت 160 نفر از متصدیان کارگاههای قنادی،جلسه ای آموزشی در محل سالن همایش مرکز بهداشت تشکیل گردید.
در این جلسه اقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط  مرکز شهرستان کرمانشاه،  ضمن بیان رعایت اصول مهم بهداشت محیط در صنف قنادی ها ، وتاکید به رعایت بیشتر این اصول با توجه  نزدیک شده به ایام عید نوروز مطالبی ایراد نمودند.
در ادامه خانم صلواتی از کارشناسان واحد بیماری ها باتوجه به فرارسیدن هفته مبارزه با سرطان در خصوص سرطان وعوامل ایجادکننده وهمچنین راههای مبارزه باآن مطالبی جهت مدعوین بیان نمود  . همچنین درخصوص طرح ایراپن وعوامل اصلی مرگ ومیردرایران نیز صحبتهایی ارائه گردید.

 

 

جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  2

جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  6

جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  5
جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  4
جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  3
.
جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی  1  

۱۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۵۰

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید