اخبار

جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی کرمانشاه برگزار شد

 قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به 150 سال پیش و زمان حکومت قاجار باز می گردد.شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت و آمد داشته اند.بنابراین  آگاهی از اصول بهداشتی پیش نیاز تولید محصولی سالم و ایمن است .
در همین راستا جلسه ای آموزشی در تاریخ 17 بهمن ماه 1396در محل مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و با همکاری واحد سلامت محیط جهت 80نفر از متصدیان کارگاه های نان برنجی تشکیل گردید در این جلسه آقای مهندس خدادادیان در خصوص رعایت اصول بهداشت محیطی , بهداشت فردی , عدم استفاده از رنگ و ... وتاکیید به رعایت بیشتر این اصول با توجه  نزدیک شده به ایام عید نوروز مطالبی ایراد نمودند . در ادامه خانم صلواتی از کارشناسان واحد بیماری ها باتوجه به فرارسیدن هفته مبارزه با سرطان در خصوص سرطان وعوامل ایجادکننده وهمچنین راههای مبارزه باآن مطالبی جهت مدعوین بیان نمود.

 

جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی
جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی
جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی
جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی
جلسه آموزش جهت متصدیان کارگاه های نان برنجی پزی  

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید