رئیس مرکز مدیریت حوادث کرمانشاه مطرح کرد: فعالیت ۴۰۰ تکنسین در اورژانس کرمانشاه

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از فعالیت ۴۰۰ تکنسین در اورژانس استان خبر داد.
دکتر صائب مدرسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان ظرفیت‌ها و چالش‌های مرکز فوریت‌های پزشکی کرمانشاه، اظهار داشت: این مرکز دارای ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۳۵ دستگاه آمبولانس و یک فروند بالگرد استیجاری است.

وی با تصریح اینکه مرکز فوریت‌های پزشکی استان با کمبود نیرو مواجه است، افزود: در حال حاضر ۴۰۰ نفر نیرو با عنوان تکنسین فوریت‌های پزشکی در اورژانس کرمانشاه فعالیت می‌کنند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه بیان داشت: ۶۳ پایگاه شهری و جاده‌ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان فعال است.

این مسئول تصریح کرد: مرکز فوریت‌های پزشکی استان مرکز قطب چهارم دانشگاه‌های غرب کشور شامل دانشگاه همدان، ایلام، کردستان و اسد آباد است.

دکتر مدرسی گفت: عدم آگاهی مردم نسبت به خدمات اورژانس از چالش‌های مهم پیش رو است که باید برای برطرف کردن آن در این زمینه فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

وی همچنین از تلاش برای ارتقا سیستم ارتباطی و اجرا کردن برنامه‌های کد ۲۴۷ مختص بیماران قلبی و کد ۷۲۴ جهت بیماران سکته مغزی در سطح استان خبر داد.