پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز بهورز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی روز بهورز را به تمامی بهورزان تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

"به نام خدا"

یکی از افتخارات وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران دسترسی و خدمت به ساکنان عزیز روستاها از طریق بهورزان در خانه های بهداشت است.

امر مهم پیشگیری و مراقبت در خط مقدم خدمت در روستاها به وسیله بهورزان، این همکاران زحمتکشی صورت می گیرد که با شناخت، ارتباط صحیح و‌ موثر و خدمت دقیق و‌ مداوم به روستاییان، کمک شایانی به ارتقای سطح سلامت جامعه می نمایند.

توسعه کار بهورزان به ویژه ارائه خدمات برخط و استفاده از سامانه الکترونیکی در ثبت و ضبط و یادآوری فعالیتها موجب ارتقای خدمات بهداشت به مردم شده و رضایتمندی بیشتر و‌ توان برنامه ریزی، پایش و طراحی هدفمند متولیان را فراهم کرده است.

روز بهورز، روز یادآوری کار بزرگ آنان در حوزه سلامت و فرصت قدرشناسی از زحمات این عزیزان در تمام نقاط از جمله دورافتاده ترین روستاهاست.

ضمن تبریک این روز به همکاران ارجمند بهورز، امیدوارم همچنان عاشقانه و مسئولیت پذیر در مسیر کاری خود گام بردارند و همیشه ‌از نعمت صحت و سلامت بهره مند باشند.

دکتر محمودرضا مرادی
                        رییس دانشگاه