در تاریخ 19/8/1389مراسم تجلیل از بهورزان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید

مراسم تجلیل از بهورزان شهرستان کرمانشاه در صبح روز چهارشنبه تاریخ 19/8/89 در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع ) برگزار گردید .

تجلیل از بهورزان در سال89 4

تجلیل از بهورزان در سال89 5
برای مشاهده آلبوم تصاویر مراسم تجلیل از بهورزان شهرستان کرمانشاه اینجا کلیک کنید

این مراسم  با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب اقای دکتر نوری زاد   ، فرماندار محترم   جناب آقای امیری ، سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه جناب آقای دکتر نصیری ، معاون فنی محترم مرکز بهداشت استان جناب آقای دکتر کبودی ، رئیس محترم شورای حل اختلاف شعبه 108 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای شهبازی ، سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان هرسین جناب آقای دکتر محمدی ، کارشناسان ستادی معاونت امور بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان و بهورزان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
- در ابتدا مراسم مزین به تلاوتی از قرآن مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران گردید .
- آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن خوش آمد گویی به حضور مدعوین و تبریک به بهورزان آنان را دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت خطاب نمودند و اظهار داشتند با پیروزی شکوهمند اسلامی وبا تغییر در ارزشهای موجود در جامعه از سلامت بعنوان یک حق در قائون اساسی یاد شده و بیان داشتند : در هنگام جنگ تحمیلی وزارت بهداشت دست به یک تحقیق گسترده در خصوص علل مرگ و میر در کشور زد و حاصل این تحقیق حاکی از آن داشت که 40 % مرگ و میر در کودکان زیر5 سال که درصد بالایی از آن در اطفالی بوده که به بیماریهای عفونی قابل پیشگیری با واکسن اتفاق میافتاد و درصدی از ان نیز بعلت بیماریهایی که با آموزش که قابل پیشگیری بود ، مشخص شد .
وی افزود : دست اندرکاران پس از آن به فکر پرورش نیروهای بومی افتادند که در سال 1363 منجر به تشکیل شبکه های درمانی و خانه های بهداشت و جذب بهورز شد .
ایشان در ادامه بیان داشتند : با شروع بکار بهورزان ، کشورز در زمینه شاخصهای ارتقاء سطح سلامت به مولفه های چشمگیری رسید و میزان مرگ و میر مادران باردار و اطفال کاهش یافت و فعالیتهای تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد .
وی بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانستند و افزودند: بدست آمدن هر موفقیتی مرهون زحمات بهورزان می باشد .
وی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت : مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با بیش از 730 روستای تحت پوشش 149 خانه بهداشت و 255 بهورز یکی از بزرگترین مراکز در سطح کشور میباشد و شاخصهای بهداشتی این مرکز نسبت به میانگین کشوری از سطح بالایی برخوردار است .
- جناب آقای دکتر نوری زاد رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تبریک این روز و فرارسیدن ماه ذی الحجه ماه عبادت خدا افزودند : سنگ بنای نظام سلامت را بهورزان تشکیل می دهند . این قشر زحمتکش در دورترین نقاط به ارائه خدمات بهداشت مواد غذایی ، بهداشت آب ، بهداشت محیط ، بهداشت مادران باردار و کودکان ، واکسیناسیون و ... می پردازند که ماحصل این زحمات آن است که سازمان بهداشت جهانی ایران را جزء کشورهای مترقی در زمینه سلامت محسوب می نمایند و با توجه به این تلاشها بوده که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نوانسته است در 6 ماه اول سال 89 مرگ و میر مادران باردار و کودکان را 50 % کاهش دهد .
-  کلیپ ویژه روز بهورز  که شامل تصاویر زنده و واقعی گویای تلاش خستگی ناپذیر همکاران بویژه بهورزان شهرستان کرمانشاه و خاطرات و وضعیت روستاها قبل از سال 1363 و احداث وافتتاح  خانه های بهداشت در سال جاری میباشد به نمایش گذاشته شد .
-  قطعه شعری با مضمون بهورز توسط  بهورز محترم مرکز سرونو جناب آقای بهروز حیدری قرائت گردید .
-  تئاتر توسط هنرمندان بازیگر صدا و سیمای استان کرمانشاه آقایان منصوری و لاری اجراء گردید .
- هنر مندان گروه موسیقی خیام قطعاتی از موسیقی اصیل ایرانی را اجرا نمودند .
- در این مراسم از طرف سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به پاس قدردانی از زحمات بهورزان اولین تلاشگران تیم سلامت به تمامی بهورزان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه لوح تقدیرو هدیه ای به رسم یادبود اهداء گردید .
-  و همچنین بهورزان نمونه کشوری ، استانی و شهرستان با دریافت لوح تقدیر و هدایای ارزنده ای با حضورریاست محترم دانشگاه و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان  مورد تقدیر قرار گرفتند ، همزمان با اهدای جوایز اسامی و تصاویر بهورزان نمونه بصورت کلیپ  نمایش داده شد .
بهورزان نمونه کشوری که در این مراسم لوح تقدیر و جایزه دریافت نمودند :
1- خانم زینب صدیقی مهر بهورز نمونه کشوری، خانه بهداشت با بان یاورکوزران
2- خانم مینو مرادی بهورز نمو نه کشوری ، خانه بهداشت هفت چشمه کوزران
3- خانم افسانه کرانیان بهورز نمونه کشوری ، خانه بهداشت کرانی رحیم آباد
مربی و بهورزان نمونه استانی که  در این مراسم لوح تقدیر و جایزه دریافت نمودند :
1- خانم فرحناز شکارچی ، مربی نمونه استانی از مر کز آموزش بهورزی شهرستان کرمانشاه
2- خانم گل خانم بهاری ، بهورز نمونه استانی از خانه بهداشت ضمیمه سرو نو
3- آقای فر هاد کرانی  ، کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت کرانی رحیم آباد
4- خانم فیروزه فدایی تبار ، کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت چقا کلبعلی ماهیدشت
5- آقای کمال الدین فر هادی ، کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت نظام آباد قزانچی
6- خانم فانوس جلالی ،  کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت کله هو کهریز
7- خانم آرزو محمدی ، کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت خوشینان قزانچی
8- آقای عابد بابایی  ، کسب مقام برتر آزمون متمر کز بهورزان از خانه بهداشت چقاماران ورله
بهورزان نمونه شهرستان کرمانشاه که دراین مراسم لوح تقدیر و جایزه دریافت نمودند :
1- خانم لیلا مرادی بهورز خانه بهداشت کلیایی ماهیدشت
2- آقای نجات علی کرانی بهورز خانه بهداشت گا کیه نو کان
3- خانم فریده السادات حسینی بهورز خانه بهداشت دایار کو زران
4- خانم پرستو بگی پور بهورز خانه بهداشت کاور لوان رحیم آباد
5- خانم نگار محمدی بهورز خانه بهداشت ضمیمه بانگنجاب
6- آقای علی گودرزی بهورز خانه بهداشت ضمیمه چنار
7- آقای رضا نریمانی راد بهورز خانه بهداشت هجوم آباد ورله
8- سیروس رضایی بهورز خانه بهداشت کمراب کهریز
9- خیدان دادخواه بهورز خانه بهداشت گاوبنده شهید عسگری
10- آقای اسد همافر بهورز خانه بهداشت بابان یاور کوزران
- و همچنین از بهورزان پیشکسوت که در سال 1389 باز نشسته شده اند با تقدیم لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد :
- خانم ایران کو چکی بهورز باز نشسته خانه بهداشت ضمیمه نو کان
- خانم مر ضیه پر یانی بهورز بازنشسته خانه بهداشت سیا کمر سراب نیلو فر
- خانم کافیه محبی بهورز باز نشسته خانه بهداشت ده پهن نو کان

- در پایان این مراسم درمحل سالن از میهمانان پذیرایی ّگردید .

بــالای صفحهفلش بالا