درتاریخ 24/8/89برنامه آموزشی درخصوص مراکز بهداشت کار، جهت کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در کارخانجات وشرکتهای حوزه تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید

herfei 5
دراین برنامه آموزشی ابتداآقای دکتر نصیری سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن خیر مقدم به مدعوین ، از سلامت کارگران بعنوان یکی از پایه های اصلی محور توسعه پایدار یاد کردودر خصوص لزوم تلاش جهت اصلاح شرایط نامناسب محیط کار وکنترل عوامل زیان آور محیط کار با استفاده از روشهای فنی-مهندسی ومدیریتی  تاکیدنمود.
سپس آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شهرستان کرمانشاه به بحث پیرامون شرح وظایف مسئولین بهداشت حرفه ای کارخانجات پرداخت وبر لزوم انجام پیگیری توسط مسئولین بهداشت حرفه ای واحدهای صنعتی جهت اختصاص محلی مناسب با تـــابلــــــــوی مشخص تحت عنوان " مرکز بهداشت کار ویا خانه بهداشت کارگری" وتأمین تجهیزات وامکانات جهت آن مطابق با دستورالعمل وآیین نامه های موجود تاکید کرد.وی در ادامه درمورد تدوین برنامه استراتژیک نمونه برداری از آلاینده های محیط کار ولزوم انجام هدفمند معاینات دوره ای وتجزیه وتحلیل نتایج حاصل از معاینات بحث نمود.
 در ادامه این جلسه آقای مهندس قهوه ئی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در خصوص شناسایی ، اندازه گیری ، حذف ویاکنترل عوامل زیان آور محیط کار با روشهای فنی -مهندسی ومدیریتی ، تهیه برگه اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی (MSDS) ، لزوم گذراندن دوره کمکهای اولیه وانجام کمکهای اولیه در صورت بروز حادثه در واحدهای ذیربط،لزوم وچگونگی اخذ مجوز توسط شرکتهای اندازه گیری کننده عوامل زیان آور محیط کار وارائه دهنده خدمات طب کار از معاونت بهداشتی دانشگاه ، لزوم بازرسی از کلیه قسمتهای کارخانه از پروسه تولید تانظارت بر وضعیت تسهیلات وتاسیسات بهداشتی کارگاه ، آب شرب و... به بحث پرداختند.
ودر پایان ، جلسه پرسش وپاسخ برگزار گردید.
herfei 2
herfei

برای مشاهده آلبوم تصاویر این برنامه اینجا کلیک کنید                                           بــالای صفحهفلش بالا