درتاریخ 17/11/89 همایش تجلیل از داوطلبین سلامت شهرستان کرمانشاه برگزار شد.

روز یکشنبه هفدهم بهمن ماه مراسم تجلیل از داوطلبین سلامت با حضور آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانگاه علوم پزشکی ، دکتر حمزه معاونت بهداشتی دانشگاه ، دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در سالن شهید نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار گردید .

در ابتدا دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن تبریک روز جهانی داوطلب از زحمات بیدریغ و بدون چشم داشت رابطین بهداشت تشکر نمودند. وی در ادامه به بیان تاریخچه به وجود آمدن شبکه داوطلبین سلامت پرداخت و افزود با توجه به معضل حاشیه نشینی و دسترسی نامناسب به جمعیت تحت پوشش مسئولین وقت وزارت بهداشت به این نتیجه رسیدند که جهت ارتباط و تعامل بیشتر باید از افراد بومی و ساکن در محلات جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه با عنوان رابطین بهداشت استفاده نمایند . وی داوطلبان را ایثارگران عرصه سلامت کشور نامید و بیان داشت داوطلبان در ارتقاء شاخصهای بهداشتی نقش بسزایی دارند بطوریکه در تحقیقی که بین سالهای 1374 تا 1381 صورت گرفت مشخص گردید که داوطلبان 25% در ارتقاء سطح سلامت جامعه موثر بوده اند . ایشان دیگر عوامل را مثل مشارکتهای مد نی ، نهادهای برون بخشی و خصوصاً مشارکتهای مردمی را مهم  توصیف کرد .

مراسم بزرگداشت روز داوطلبان سلامت 17/11/1389 12

برای مشاهده آلبوم تصاویر این همایش اینجــــــــــا کلیــــــــــــک کنید

مراسم بزرگداشت روز داوطلبان سلامت 17/11/1389 5

دکتر نصیری تعداد مراکز فعال داوطلبین سلامت را در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه 33 مرکز و تعداد داوطلبین سلامت شهری را 302 نفر و داوطلبین سلامت روستایی 186 نفر اعلام داشتند .
در ادامه آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه برنامه داوطلبین سلامت را از بهترین و مقرقی ترین برنامه ها در جهت مشارکت مردم درامر سلامت دانستند .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه از داوطبین سلامت درخواست نمود که در زمینه های مختلف از جمله برنامه های ورزشی ، مشاوره های تغذیه ای ، شناسایی بیماران و .... تلاش مضاعف داشته باشند و داوطلبان را حلقه بین مسئولین بهداشتی ومردم دانستند .
دکتر نیکبخت با اشاره به مواردی از قبیل کاهش مصرف شیر خشک ، کنترل جمعیت و کاهش سزارین بهبود این امور را مدیون زحمات رابطان دانسته و از آنان تقدیر نمود .
 در پایان این همایش از 30 داوطلب نمونه شهری ، 17 داوطلب نمونه روستایی و 5 مربی نمونه داوطلبین سلامت ؛ با اهداء جوایز و لوح تجلیل بعمل آمد .