در تاریخ 29/1/90وبه مناسبت هفته سلامت یک جلسه آموزشی جهت کارگران شرکت پتروشیمی بیستون برگزار گردید.

پیرو اجرای برنامه های هفته سلامت 1390 با هماهنگی های قبلی بعمل آمده با مسئولین محترم شرکت پتروشیمی بیستون،در تاریخ 29/1/90یک جلسه آموزشی جهت پرسنل محترم  شرکت مذکور ودرمحل سالن اجتماعات این شرکت برگزار گردید. دراین جلسه آقای دکتر خسروی پزشک اپیدمیولوژیست واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به بحث پیرامون وضعیت سلامت درایران وکرمانشاه، هفته سلامت وروز جهانی بهداشت،مقاومت به داروهای آنتوبیوتیک ،عوامل خطر دربروزبیماریهای قلبی عروقی ،مواردی نظیر عوارض مصرف خودسرانه دارو بدون مشورت با پزشک ، تجویزو مصرف بی رویه داروهای آنتی بیوتیک و...... پرداخت در ادامه آقای مهندس اردیخانی کارشناس تغذیه معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز مطالبی درمورداصول  تغذیه سالم،فرهنگ سلامت و تغذیه درجامعه و محیط کار و... ارائه نمود . و همزمان با این جلسه به سئوالات شرکت کنندگان در سمینار نیز پاسخ لازم داده شد.

پتروشیمی بیستون