جمعی ازکارکنان مرکز بهداشت کرمانشاه نیزدرامر رسیدگی به درخواستها درمانی مردم در سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه حضورداشتند

جمعی ازکارکنان مرکز بهداشت کرمانشاه  نیزدرامر رسیدگی به درخواستها درمانی مردم در سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه حضورداشتند
جمعی ازکارکنان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  ازهمان ابتدای رسیدگی به درخواستها درمانی مردمی مربوط به سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه حضور چشمگیروفعال داشتند این گروه از همکاران همپای سایر همکاران محترمی که ازمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وبیمارستان های مختلف حضورداشتند در امرمهم ساماندهی وتفکیک درخواستها ومطالبات درمانی مردم عزیز استان شرکت کردند.لازم به ذکر است تفکیک درخواست های درمانی مردم بیش از 35روز بدون وقفه وحتی درایام تعطیل طول کشیده است.
به کلیه همکاران محترم حوزه های مختلف دانشگاه که دراین امر خدا پسندانه شرکت داشته اند،خسته نباشید گفته وازخداوند متعال برای این عزیزان اجرمعنوی خواستاریم.
لازم به ذکراست که ستاد ویژه رسیدگی به درخواست های درمــــــــــانی مردم از همان ابتدای سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه وتحت نظارت  نمایندگان محترم دفتر مقام معظم رهبری ومسئولین محترم وزارت متبوع و همچنین مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،تشکیل وبه سرعت مشغول رسیدگی وتفکیک درخواست های درمـــــانی مردم عزیزاستان کرمانشاه شدند.دراین ستاد نامه ها ودرخواست های مردمی پس از بررسی اولیه برحسب موضوع وحوزه درمانی تفکیک شدند.
 درخواست های مذکور برحسب محتوای نامه ونوع درخواست فرد به بخشهای درمانی مختلف نظیر :بیماریهای داخلی ،چشم وجراحی چشم ، مغز واعصاب ، بیماریهای زنان، زنان ونازایی،بیماریهای صعب العلاج ، کلیه وارولوژی ، قلب وجراحی قلب ،ارتوپدی ، بیماریهای پوستی و... تفکیک شده وپس ازانجام کارهای کارشناسی اولیه، به بیمارستان ها وسایرمراکز درمانی ارسال گردیدتا دراسرع وقت توسط این مراکز درمانی جهت درمان هم استانی عزیز اقدام گردد و تا حصول نتیجه مطلوب و نهایی برمراحل مختلف کارنظارت خواهند شد .
لازم به یادآوری است براساس برنامه ریزی انجام شده بیمارستان ها وسایرمراکز درمانی پس از تحویل گرفتن این درخواست ها برحسب ظرفیت وتوان کاری خود با صاحبان درخواست های درمانی تماس خواهند گرفت تا درزمان خاصی جهت درمان مراجعه نمایند و لازم نیست که عزیران قبل از تماس مراکز درمانی باآنها به این مراکز مراجعه نمایند و باید منتظر تماس بیمارستان ها وسایرمراکز درمانی باشند.