واحد سلامت مدارس مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه ازتیرماه لغایت بهمن ماه1390 فعالیت های چشمگیری داشته است

سلامت مدارس

اهم این فعالیت ها به شرح ذیل بوده است:

- اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان ورودی پایه اول ابتدایی در7 پایگاه سنجش ، 7 مرکز بهداشتی درمانی شهری و کلیه مراکز روستایی و خانه های بهداشت در تابستان 1390 : 15366 نوآموز ( شامل : تکمیل شناسنامه سلامت – معاینات غربالگری و پزشکی و ......... )
-انجام واکسیناسیون یاد آور 15366 نوآموز ورودی پایه اول ابتدایی
-انجام واکسیناسیون توام یادآور 13849 نفر دانش آموز پایه اول دبیرستان
-  اجرای طرح هجرت 3 در روستاهای تحت پوشش و آموزش و کارآموزی تعداد     6138 نفر از دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان روستایی در خانه های بهداشت
- اجرای برنامه های اوقات فراغت در پایگاههای اوقات فراغت در سطح شهر
- اجرای برنامه های آموزشی به مناسبت شروع سال تحصیلی ، روزجهانی قلب ، ایدز ، تالاسمی ، دیابت و..... در مدارس سطح شهر و روستا
-  در خصوص اجرای فعالیت های شروع سال تحصیلی واحد سلامت مدارس در سطح استان رتبه اول را حائز نمود.
-  اجرای برنامه های شاد و متنوع در روز و هفته جهانی کودک 16 - 23 مهرماه
-  اجرای فعالیت ها و برنامه های آموزش در هفته بهداشت روان 24- 30 مهر ماه
- اجرای برنامه های آموزشی به مناسبت هفته ملی بانوان به دختران دبیرستانی
* اجرای طرح مدارس مروج سلامت در 10 مدرس و اعطای ستاره به 9 مدرسه برتردر سطح شهرستان کرمانشاه در سال 1389 . همچنین اجرای طرح مذکور درتعداد  115 مدرسه در سال جاری که در این راستا فعالیتهای ذیل اجرا گردید :
-         تشکیل کمیته مدارس مروج سلامت
-     برگزاری کلاس های آموزش ضمن خدمت با همکاری نواحی آموزش و پرورش برای  115 نفر ازمدیران مدارس تعیین شده در طرح
-         تکمیل چک لیست های بهداشت محیط و سایر فرم های مربوطه برای مدارس مذکور
-         تهیه وتوزیع منابع آموزشی برای مدارس مذکور
* اجرای طرح مبارزه با پدیکلوزیس در مدارس ابتدایی
-         تشکیل کمیته پدیکلوز در مورخه 13/9/90
-         برگزاری کارگاه یکروزه با حضور 130 نفر از نیروهای ستادی ، بهداشت خانواده و بیماریها در مورخه 10/9/90
-     تشکیل کلاسهای آموزشی برای مدیران مدارس ، معاونین ، مراقبین سلامت و آموزگاران مقطع ابتدایی در سطح شهر و روستا ( 3600 نفر )
-         بیماریابی ، شناسایی و درمان دانش آموزان آلوده به پدیکلوزیس
*  اجرای برنامه آموزشی 7 رفتار مخاطره آمیز در 3 دبیرستان دخترانه و 3 دبیرستان پسرانه ( 2000 نفر )در قالب کتب مربوطه ( ایدز ، اعتیاد ، دخانیات ، تحرک جسمی ، بهداشت روان ، آسیب های عمدی و غیر عمدی و تغذیه ) واجرای پره تست و برنامه های مشاوره و...... پست تست نیز هفته اول اسفند ماه اجرا خواهد شد .

بـــالای صفحهبـــالای صفحه