((اردوی فرهنگی –تفریحی خواهران بسیجی مرکز بهداشت کرمانشاه به مورد اجرا گذاشته شد))

بایاری خداوند متعال وپشتیبانی وحمایت سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه جناب آقای دکتر نصیری اردوی فرهنگی تفریحی یکروزه خواهران پایگاه مقاومت مرکز بهداشت به مقصد سراب صحنه در تاریخ 8/5/88 به مورد اجرا گذاشته شد.
در این اردو پس ازصرف صبحانه در محل دربند صحنه وبازدید از مناظر زیبای منطقه سئوالات مسابقه فرهنگی مطرح که قرار شد به برندگان جوائزی تعلق گیرد ،همزمان به تعدادی از فعالان بسیجی ونفرات برتر مسابقه نهج البلاغه نیز جوائزی اهدء گردید.
پس از اجرای برنامه فرهنگی، خواهران شرکت کننده در اردو جهت صرف نهار وادای فریضه نماز ظهر وعصر عازم تالار چهارباغ شده وسپس به کرمانشاه عزیمت نمودند.
درپایان برخود لازم میدانیم ضمن قدردانی از همکاریهای صمیمانه جناب آقای دکتر نصیری از جناب آقای دکتر حمید رضا اختری( سرپرست محترم معاونت دانشجویی وفرهنگی) وهمکار محترمشان جناب آقای بهمن الماسی(مدیر امور فرهنگی دانشگاه)وسرکار خانم اکرم قنبری( بازرس اداره ارزیابی وعملکرد وپاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی) وکارکنان زحمتکش مجموعه تالار چهارباغ به دلیل همکاریهای صادقانه آنان سپاسگذاری نماییم.