درتاریخ 19/2/91 مراسم بزرگداشت روزجهانی بهداشت حرفه ای وروز ملی بهداشت محیط در سالن همایش های مرکز بهداشت کرمانشاه برگزارگردید:

در این مراسم کلیه کارکنان وکارشناسان بهداشت حرفه ای ومحیط ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و واحدهای تابعه این مرکز حضورداشتند.

درتاریخ 19/2/91مراسمی جهت بزرگداشت روزجهانی بهداشت حرفه ای وروز ملی بهداشت محیط باحضور همکاران محترم معاونت بهداشتی دانشگاه، آقای دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وکلیه کاردان وکارشناسان گروه های مهندسی بهداشت حرفه ای ومحیط ستاد و مراکز بهداشتی درمانی تابعه برگزار گردید.
دراین مراسم آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحدبهداشت حرفه ای ضمن خوش آمد گویی به همکاران ،مقدمه ای درخصوص روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای وشعار سازمان بین المللی کار به این مناسبت «شعار سازمان بین الملی کار (ILO)  به مناسبت ۲۸ آوریل سال 2012  روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای :ترویج ایمنی و بهداشت در اقتصاد سبز (Promoting safety and health in a green economy)»واهداف سازمان مذکور ازتعیین شعارفوق اشاره کرد.
درادامه این  مراسم آقای دکتر نصیری درخصوص این  مناسبت ها بحث نمودوحساسیت وظایف همکاران بهداشت حرفه ای ومحیط رایادآوری شده وازحمات همکاران محترم تشکر کرد.
سپس آقای دکتر رضایی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه درخصوص خدمات بهداشت محیط وحرفه ای به بحث پرداخت.
درپایان این مراسم از زحمات همکاران محترم با اهداء لوح تقدیر وجایزه تشکروقدردانی بعمل آمد.