درتاریخ 12/4/91 یک برنامه آموزشی درخصوص طرح پزشک خانواده شهری جهت مسئولین روابط عمومی ادارات وارگانهای دولتی سطح شهرستان کرمانشاه برگزار گردید:

دراین برنامه آموزشی آقای دکتر نصیری وآقای دکتر کبودی با حضور وهمکاری کارشناسان گروه طرح وگسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به معرفی طرح پزشک خانواده شهری پرداختند.

با توجه به نقش بسیار مهم وارزنده ای که مسئولین روابط عمومی ادارات درانتقال مطالب آموزشی وآگاه سازی کارکنان هر اداره وارگان دارند وبا آگاهی از این موضوع ، با تلاش وهماهنگی انجام شده توسط واحد روابط عمومی مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه، از کلیه مسئولین روابط عمومی ادارات وارگانهای دولتی سطح شهرستان جهت آشنایی با طرح بزرگ ملی پزشک خانواده شهری دعوت بعمل آمد.
 دراین برنامه آموزشی که درسالن همایش های مرکز بهداشت برگزار گردید ابتدا آقای دکتر نصیری سرپرست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه مطالبی درخصوص اهمیت این طرح بزرگ ملی ونقش مسئولین روابط عمومی ادارات درانتقال برنامه های طرح به کارکنان اداره مربوطه خود ارائه نمود.وی درادامه به موفقیت های به دست آمده دربرنامه بیمه روستایی ونقش آن درارتقاء سطح سلامت روستائیان  ،کاهش مرگ ومیر مادر وکودک و... نیزاشاره نمود.
درادامه آقای دکتر کبودی مسئول گروه طرح وگسترش شهرستان کرمانشاه با حضور وهمکاری کارشناسان گروه طرح وگسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به معرفی طرح پزشک خانواده شهری پرداخت.
درپایان این برنامه، جلسه پرسش وپاسخ برگزار گردید وبه سئوالات حاضرین پاسخ داده شد.

برای مشاهده آلبوم تصاویر این برنامه آموزشی اینجـــــــا کلیـــــــک کنید