جهت رابطین بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی شهری و مربیان آنها وهمچنین بانوان شاغل درمرکز بهداشت کرمانشاه جلسه آموزشی برگزار گردید:

این برنامه های آموزشی با همکاری واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهاودانشکده بهداشت برگزار گردیدوهمکاران خانم شاغل دراین مرکز درخصوص مت آمفتالین ها(شیشه)وفعالیت جسمانی با ترکیب بدن وسلامتی آموزش دیدند.

طی هماهنگی مسئول امور بانوان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهای این مرکز دوجلسه درتاریخ 1/4/91 جهت تعداد136 نفر ازمربیان رابطین ورابطین بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی شهری در سالن همایش های مرکز بهداشت برگزار گردید.در جلسات آموزشی درخصوص مت آمفتالین ها(شیشه) آموزشهای لازم توسط کارشناس بهداشت روان ارائه گردید.
همچنین با هماهنگی های بعمل آمده توسط مسئول امور بانوان ومساعدت آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  از تاریخ 13/4/91 لغایت 21/4/91هر روز تعدادی از بانوان شاغل در این مرکز جهت شرکت درطرح رابطه فعالیت جسمانی با ترکیب بدن وسلامتی وجهت انجام تست ورزش به دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعزام گردیدند.