این خدمات درمحل دانشکده دانپزشکی کرمانشاه انجام می گردد واز تاریخ 25/4/91 شروع شده وتا تاریخ 25/6/91ادامه دارد.

2

بدینوسیله به اطلاع می رساندخدمات داندانپزشکی فیشیورسیلانت(مقاوم سازی دندان ها)بصورت رایـــــگان برای دانش آموزان ابتدایی(11-6سال)سطح شهرستان کرمانشاه انجام می گردد.

مـــکان: دانشکده داندانپزشکی کرمانشاه ، واقع درخیابان شریعتی بالاتر از خیابان شور(بیمارستان شهید بهشتی سابق)

زمـــان:این خدمات از تاریخ 25/4/91شروع گردیده و تا تاریخ 25/6/91ادامه دارد همچنین این خدمات همه روزه از ساعت8صبح لغایت 12 باستثنای پنجشنبه ها ارائه می گردد.

لذا ازکلیه همکاران محترم ،مدیران محترم مدارس ،پایگاههای سنجش،کانون ها وپایگاههای اوقات فراغت درخواست می گردد نسبت به معرفی وارجاع دانش آموزان مذکور وفرزندان خودبه دانشکده دندانپزشکی اقدام نمایند.

اخبار ومطالب مرتبط:
درباره فیشورسیلانت( شیارپوش دندان) ومزایای آن: