مطالب آموزشی مربوط به کووید19 (کرونا ویروس ) : درباره واکسیناسیون علیه کرونا در کودکان 5 سال به بالا سوالات رایج درخصوص بیماری و واکسن کرونا-بهمن 1399 راهنمای تشخیص و درمان کووید19 در سطوح بستری و سرپایی (نسخه نهم 21 آذر ماه1399) راهنمای زندگی با کرونا راهنمای توانبخشی بعد از بهبودی ازکووید 91 (کرونا) مراقبت از بیمار کرونایی در منزل نکات ضرورى دربیمارى کووید 19 طرح حافظان سلامت محله(کتاب آموزشی کووید19) راهنمای پیاده سازی گام چهارم آماده سازی تیم های عملیاتی بسیج ملی مبارزه با کرونا (طرح شهید حاج قاسم سلیمانی) دریافت مجموعه کامل راهنماهای آموزشی کرونا از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت راهنمای گام دوم مبارزه با کووید( 19کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط وکار درانواع آزمون ها خود مراقبتی در برابر بیماری کرونا ویروس راهنمای فعالیت بدنی در همه گیری کووید 19 مجموعه راهنماهای کنترل محیطی برای مقابله با کوید 19 (کرونا ویروس) دریافت مجموعه کامل راهنماهای آموزشی کرونا از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت مطالب آموزشی کرونا ویروس جدید2019 سلامت نان در شرایط شیوع کرونا ویروس جدید(کووید19) لیست آخرین مطالب درباره کرونا ویروس (کووید19) و تست خود ارزیابی کرونا و .... سامانه رسمی وزارت بهداشت بـــــرای اطلاعرسانی ، ثبت و پیگیری مبتلایان ویروس کورونا اعلام شد تغذیه با شیر مادر و کرونا (پاسخ به سوالات رایج مراقبین سلامت) کرونا و سلامت مدارس ومراکز آموزشی خود مراقبتی در برابر بیماری کرو.نا ویروس کتابهای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی : کتاب اول ، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در بیمارستانها ، مراکز خدمات بهداشتی درمانی کتاب سوم فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه صنایع و کارگاه ها کتاب پنجم. گام دوم فاصله گذاری اجتماعی در حمل و نقل کتاب دوم. گام دوم فاصله گذاری در اماکن عمومی و مراکزتهیه و توزیع موادغذایی کتاب چهارم. گام دوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی و مراکز جمعی کتاب ششم فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در امور اداری و خدمات عمومی راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- 19 (کرونا ویروس)فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بانکها پیشگیری از کرونا در مراقبین بهداشتی1 پیشگیری از کرونا در مراقبین بهداشتی2 مجموعه دستور العمل های مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری ( 19-COVID ) راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس از ماسک استفاده بکنیم یا نکنیم؟ همراه با آموزش نحوه صحیح استفاده (ویژه عموم و مراقبین سلامت) مراقبت باشید: از الکل صنعتی (زرد رنگ) برای ضدعفونی استفاده نکنید توصیه های بهداشتی در مقابله با کروناویروس جدید( وزارت بهداشت -مرکز مدیریت بیماریهای واگیر) دریافت بسته های آموزشی وزارت بهداشت سوالات رایج پیرامون کرونا ویروس پوستر آموزش شستشوی دست به روش صحیح پمفلت کرونا (ستاد کشوری پیشگیری ومراقبت کرونا مطالب آموزشی کرونا ویروس جدید COVID-19 ویژه دانش آموزان(وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) هشدار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره خطر مسمومیت با متانول راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در واحدهای صنفی عرضه گوشت ومرغ راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در کشتارگاه(دام وطیور) راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در واحدهای صنفی کارگاه نانوایی تراکت های آموزشی سازمان جهانی بهداشت در خصوص ویروس کرونا اسلاید آموزشی جهت استفاده عموم مردم و همکاران مراکز درخصوص ویروس کرونا چه کارکنیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم ؟ درصورت ابتلا به ویروس کرونا ، چه کارکنیم؟ اگر در خانواده دچار ویروس کرونا شد، چه کارکنیم؟ در صورت برخورد با کسی که ویروس کرونا دارد چه کارکنیم؟ از کرونا نترسید مقاومت بدنتان را بالا ببرید(1) از کرونا نترسید مقاومت بدنتان را بالا ببرید(2) پیامهای آموزشی در خصوص بیماریهای تنفسی (سرماخوردگی، آنفلوانزا و کرونا ویروس) نکات مهم تغذیه ای برای پیشگیزی از ابتلا به کرونا ویروس جدید2019 بسته آموزشی کورونا ویروس جدید2019 ویژه دانش آموزان پمفلت آموزشی پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا برای عموم مردم پمفلت آموزشی راههای پیشگیری از بیماریهای تنفسی مانند کرونا ویروس پمفلت آموزشی پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا برای همراهان و افراد در معرض تماس با بیمار بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه خیریه ها چند گام برای استفاده صحیح از ماسک چگونه از گسترش کرونا در محیط کار جلوگیری کنیم؟ پیشگیری کرونا ویروس در آسانسور راهنمای پیشگیری از مسمومیت و حریق فلو چارت تشخیص و درمان بیماری 19 COVID در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری راهنمای مدیریت آب ، فاضلاب، بهداشت و مواد زائد برای کرونا ویروس COVID-19 شیوه صحیح پوشیدن و در آوردن وسایل حفاظت فردی وشستن دست راهنمای پیگیری ارائه دهندگان خدمت در حوزه بیماری کرونا (ویژه پیگیری توسط بهورز / مراقب سلامت / مراقب سلامت ماما) توصیه هایی برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونای جدید در خانواده هایی که سالمند دارند راهنمای آموزشی فاصله گذاری اجتماعی برای عموم جامعه روش صحیح مصرف مکمل ویتامین D راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19( کرونا ویروس) ویژه کشاورزان راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به کووید 19 خانواده و کرونا ویروس جدید(کووید19) راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس ( کووید 19) کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع مراقبت از دندانها در دوران قرنطینه محافظت از پوست در مقابل شستشوی کرونا ویروس راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس ( کووید 19) کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع شیوه زندگی سالم میانسالان در دوره اپیدمی کرونا مطالب مرتبط: آنچه جهت "پیشگیری از ابتلا و انتشار آنفلوانزا" باید بدانیم سازمان جهانی بهداشت(WHO) زندگی با کرونا مهمترین اقدامات خود مراقبتی عمومی هنگام مواجهه با مسافر بیمار یا مشکوک به بیمار نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری19 -COVID دستورالعمل و راهنمای آموزش مدیریت استرس ناشی از ویروس کرونا در جمعیت عمومی(وِزه مراقب سلامت و بهورز) آخرین آمار رسمی سازمان جهانی بهداشت(WHO)