فهرست اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی بیماری های واگیر
در این کارگاهها مراقب سلامت و ماما مراقب مراکز و پایگاه های شهری حضور داشتند.
برگزاری کمیته شهرستانی بیماری های منتقله از راه آب و مواد غذایی با تاکید بر بیماری وبا
در تاریخ 10 تیر 1403کمیته شهرستانی بیماری های منتقله از راه آب و مواد غذایی با تاکید بر بیماری وبا با حضور دکتر نادری ریاست مرکز بهداشت و سایر اعضاء کمیته در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
کسب رتبه اول کشوری مسابقات نقاشی
کسب رتبه اول کشوری مسابقات نقاشی در بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط همکار
برگزاری گارگاه آموزشی با عنوان بیماریهای غیر واگیر –ایراپن
در این کارگاهها بهورزان خانه های بهداشت، مراقبین سلامت ، پزشکان و مسئولین مراکز حضور داشتند.
برپایی میز خدمت
برپایی میز خدمت بمناسبت روز جهانی فشار خون
در تاریخ 29 اردیبهشت ماه سال1403 جلسه بررسی شاخص های نظام مراقبت بیماریهای واگیر با تاکید بر نظام گزارش دهی سندرمیک برگزار گردید.
برگزاری کمیته درون بخشی روز جهانی آسم
در تاریخ 13 اردیبهشت ماه 1403 کمیته درون بخشی روز جهانی آسم در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

.
برگزاری کمیته درون بخشی روز جهانی فشار خون
در تاریخ 12 اردیبهشت 1403 کمیته درون بخشی روز جهانی فشار خون در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
برگزاری کارگاه پیشگیری از بیماری های هیپوتیروئیدی و فنیل کتونوری نوزادی
در این کارگاه پرستاران بیمارستان های سطح شهر و ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت روستایی حضور داشتند.
جلسه آموزشی HIVوسل
برگزاری جلسه آموزشی HIVوسل جهت مسئولین وناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی
آغاز طرح کشوری ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در مناطق غیر گرمسیری
در راستای اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال کودکان زیر 5 سال در مناطق پر خطر درحوزه شهرستان کرمانشاه در اردیبهشت و خرداد ماه سال 1403 طی دو مرحله اجرا می گردد .

بایگانی اخبار
آرشیواخبار