فهرست اخبار

آغاز طرح کشوری ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در مناطق غیر گرمسیری
در راستای اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال کودکان زیر 5 سال در مناطق پر خطر درحوزه شهرستان کرمانشاه در اردیبهشت و خرداد ماه سال 1403 طی دو مرحله اجرا می گردد .
نخستین جلسه هماهنگی و هم اندیشی برنامه های حوزه بیماری های واگیر در سال جدید
در تاریخ 26 فروردین 1403نخستین جلسه هماهنگی و هم اندیشی برنامه های حوزه بیماری های واگیر در سال جدید در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه آموزشی با تاکید بر بیماریابی اچ ای وی و سل
در این جلسه مسئولین مراکز و کارشناس ناظر مراقب سلامت مراکز محله محورحضور داشتند.
بازدید نماینده مرکز مدیریت بیماریهای واگیر از برنامه زئونوز
بازدید نماینده مرکز مدیریت بیماریهای واگیر از برنامه زئونوز (با تاکید تب کریمه کنگو ) از مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریهای واگیر
در این جلسه آموزشی مسئولین پایگاهها و کارشناسان ناظر مراقب سلامت شهری و روستایی حضور داشتند.
کمیته درون بخشی هفته ملی مبارزه باسرطان
در تاریخ 8 بهمن ماه 1402 کمیته درون بخشی هفته ملی مبارزه باسرطان در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
جلسه آموزشی در راستای پویش ملی دیابت و فشار خون بالا
درتاریخ 19آذر 1402 جلسه آموزشی باموضوع مسیر استخراج نتایج آزمایشات قند انجام شده از سامانه سیب در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
آموزش 44 کلاس درسی در دانشگاه رازی کرمانشاه در خصوص  اچ آی وی/ایدز به مناسبت روز جهانی ایدز
به مناسبت روز جهانی ایدز از مورخه11 لغایت 16 آذر ماه 1402 آموزش 44 کلاس درسی در دانشگاه رازی کرمانشاه در خصوص اچ آی وی/ایدز توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه انجام گردید.
برگزاری جلسه پویش ملی دیابت و فشار خون بالا
در تاریخ 14 آذر 1402 جلسه پویش ملی دیابت و فشار خون بالا جهت روسای محترم اتحادیه ها ؛ اتاق اصناف و مسئولین دفاتر خدمات سلامت کرمانشاه در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه با موضوع پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا برای ارتقا سلامت خانواده
درتاریخ 12آذر 1402 جلسه ای با موضوع پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا برای ارتقا سلامت خانواده در سالن اجتماعات مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
جلسه آموزشی در خصوص ضرورت مراقبت و پیگیری درمان بیماران فنیل کتونوری
این جلسه با حضور والدین بیماران و کارشناسان مراقبت سلامت برگزار گردید.
جلسه آموزشی با موضوع پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا برای ارتقا سلامت خانواده
در این جلسه مسئولین مراکز شهری و پایگاه های سلامت حضور داشتند.

بایگانی اخبار
آرشیواخبار