فهرست اخبار

مراسم پیاده روی بمناسبت هفته جوان
این پیاده روی از مرکز بهداشت شهرستان به سمت پارک شیرین برگزار گردید.
هفته جوان (8-2اسفند ماه سال 1402)
دوم اسفند ماه سال 1402 مصادف با 11 شعبان، روز تولد حضرت علی اکبر و روز ملی جوان است.
کمیته درون بخشی هفته سلامت جوان
در تاریخ 30 بهمن ماه 1402 کمیته درون بخشی هفته سلامت جوان با شعار "جوان سالم، خانواده سالم، جامعه سالم" در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
برگزاری کارگاه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به مدرسه و ارزیابی مراقبت نوجوان و جوان
در این کارگاه مسئولین و ناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و رابطین سلامت مدارس در پایگاه های سلامت شهری حضور داشتند.
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مربیان و رابطین بهداشت آموزش و پرورش ناحیه 3
در تاریخ 21 آذر 1402با همکاری آموزش و پرورش ناحیه 3 و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه کارگاه آموزشی جهت مربیان و رابطین بهداشت مدارس در محل تالار شهید بهشتی برگزار گردید.
طرح پویش ملی سلامت (غربالگری فشارخون و دیابت )
شروع طرح پویش ملی سلامت (غربالگری فشارخون و دیابت ) در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی
کارگاه آموزش جهت نمایندگان بانوان ادارات در سالن جلسات فرمانداری
درمورخ 30 آبان باهمکاری مشاور امور بانوان و مرکز بهداشت کرمانشاه کارگاه آموزشی جهت نمایندگان بانوان ادارات در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
برگزاری دو دوره کارگاه "ارزیابی و مراقبت سلامت نوجوانان و جوانان رده میانی"
در این کارگاه ها مسئولین و ناظرین سلامت مراکز شهری و روستایی حضور داشتند.
بر پایی نمایشگاه هفته نوجوان
این نمایشگاه از تاریخ 8 آبان لغایت 10 آبان 1402 در سالن شهید بهشتی استادیوم آزادی دایر است.
برگزاری کمیته ارتقای سلامت نوجوانان
در تاریخ 19مهر 1402 کمیته ارتقای سلامت نوجوانان و دانش آموزان دردفتر ریاست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزارگردید.
برگزاری چهاردوره کارگاه "ارزیابی و مراقبت سلامت نوجوانان و جوانان رده میانی" جهت بهورزان
ازمورخه 3 مهرلغایت 6 مهرماه 1402 چهاردوره کارگاه " ارزیابی ومراقبت سلامت نوجوانان وجوانان رده میانی جهت بهورزان " در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه های واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
در این کارگاه رابطین سلامت مدارس پایگاههای شهری و نیروهای جدیدالورود مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حضور داشتند.

بایگانی اخبار
آرشیواخبار