فهرست اخبار

برگزاری جلسه آموزشی کرونا ویروس جهت نمایندگان آموزشی،مسئولین روابط عمومی وانجمن های دانشجویی دانشگاههای پزشکی وغیرپزشکی،نواحی سه گانه آموزش وپرورش ومنطقه ماهیدشت
درمورخه سی ام بهمن ماه1398 جلسه آموزشی با موضوع بیماری کرونا ویروس جدید(2019) جهت 40 نفر از نمایندگان آموزشی،مسئولین روابط عمومی وانجمن های دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی وغیرپزشکی و مسئولین بهداشت و تندرستی نواحی سه گانه آموزش وپرورش ومنطقه ماهیدشت در محل سالن جلسات مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید .
برگزاری همایش تجلیل ازفعالان ومجریان مدارس مروج سلامت پنج ستاره سال تحصیلی 98-97
مراسم تجلیل و قدردانی از مدیران و عوامل اجرایی مدارس مروج سلامت سال تحصیلی 98-97در سالن شهید مصطفی پروینی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان
کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان در مورخ 3 آذر ماه 1398در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان
برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان
همه چیز درباره تغذیه دانش‌آموزان
یک کارشناس تغذیه با اشاره به تاثیر مهم تغذیه بر رشد کودکان و نوجوانان، از والدین خواست حساسیت ویژه‌ای در این زمینه داشته و بر تغذیه دانش آموزان در مدارس نظارت داشته باشند.
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی شروع سال تحصیلی 99-98
درمورخه 28 شهریورماه 1398 به مناسبت شروع سال تحصیلی99-98 جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی باحضور مسئولین نواحی سه گانه آموزش پرورش کرمانشاه و منطقه ماهیدشت وکارشناسان ستادی مرتبط بابرنامه، دردفتر معاونت مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزارگردید.
چه کیف و کفشی برای دانش‌آموزان بخریم؟
یک دکترای تخصصی فیزیوتراپی "کوله‌پشتی" را بهترین کیف -- و کفش‌های "اسپرت" را بهترین نوع کفش برای دانش‌آموزان عنوان کرد.
کارگاه ازدواج  سالم و پایدار در جوانان برگزار گردید
این برنامه به مناسبت هفته ازدواج (18-12 مردادماه سال 1398 ) برگزار شد
هفته ازدواج (18-12 مردادماه سال 1398 )
شعار هفته ازدواج " ازدواج آسان "
آغاز طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورد به دبستان در پایگاه های سنجش و مراکز جامع خدمات سلامت
طرح سنجش نوآموزان در7 پایگاه ثابت و یک پایگاه سیار ، از 5 تیرماه 1398 آغاز می گردد
تقدیراز مدیران ومعلمین توسط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به مناسبت روز معلم
کارشناسان مرکز بهداشت با حضور در مدارس از زحمات این عزیزان قدر دانی کردند.

بایگانی اخبار
آرشیواخبار