در تاریخهای 4/11/91 ، 25/11/91 طی سه جلسه آموزشی و توجیهی ،قنادیهای شهر کرمانشاه دعوت شده و مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط ، کارشناس بهداشت اماکن و کارشناسان سرپرست مناطق در رابطه با وضعیت بهداشتی این مراکز ، عدم پخت و نگهداری طولانی مدت شیرینی قبل از عید ،لزوم رعایت بهداشت فردی و استفاده از کارگران کمکی مجاز مطالبی را ارائه نمودند . همچنین برنامه های کنترلی طرح بسیج نوروزی بازرسین بهداشت محیط به اصناف مربوطه اطلاع داده شد . این تیمها در برنامه های کنترل و نظارت خود جهت استقبال از مهمانان نوروزی ، طبق برنامه تا پایان سال و در ایام تعطیل نیز ، بازدیدهای بهداشتی را از اماکن حساس ادامه خواهد داد .