کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در
روز پنج شنبه مورخ 24/5/1392 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت جهت همکاران واحد
بیماریهای شاغل در ستاد، مراکز و پایگاه های بهداشتی و همچنین مسئولین کنترل
عفونتهای بیمارستانهای شهر کرمانشاه برگزار گردید.
کارگاه ساعت 8:30 با تلاوت
آیاتی از کلام وحی آغاز و با خیر مقدم و خوش آمد گویی به حاضرین و بیان اهداف
کارگاه ادامه یافت. سپس آقای مهندس جلیلیان کارشناس
بیماریهای منتقله از آب و غذا ضمن اشاره به مکاتبات انجام شده درموردبیماریهای منتقله از آب و غذا از ابتدای سال 1392تاکنون، به یادآوری دستورالعملهای مربوطه ،بیان نکات لازم پیرامون عملکرد
مراکز ،نحوه گزارش دهی و نمونه گیری التور و تفسیر آن پرداخت.
در
ادامه وضعیت موجود درچند ساله اخیر و انتظارات مربوط به بیماریهای بوتولیسم،
دیسانتری، تیفوئید، هپاتیت A,E، فاسیولوزیس، و طغیان بیماریهای منقله از آب و غذا مورد بررسی
قرار گرفت و توضیحات لازم در این خصوص بیان گردید.
در پایان جلسه نکات لازم در مورد
نحوه نمونه گیری و ارسال مناسب نمونه ها تذکرات لازم ارائه گردید.