در این طرح 80
بازرس بهداشت محیط در قالب 8 تیم کارشناسی ،که 4 تیم جهت بازرسی مشترک با ادارات
شهرداری،میراث فرهنگی ،دامپزشکی ،تعزیرات حکومتی وآموزش وپرورش (بازدید از مدارس
اسکان مسافران نوروزی)و4تیم بازرسی جهت بازدیداز مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی
وبین راهی پیش بینی شده است, از ابتدای اسفند ماه تا15 فروردین 93 انجام فعالیت می
نمایند.
ضمنا" همشهریان محترم می توانند گزارشات خودرا درخصوص تخلفات بهداشتی مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی وبین راهی ، از طریق شماره تلفن 1490 (بصورت شبانه روزی)ویا از طریق تماس با واحد بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه به شماره 7277973 (از ساعت 8صبح تا 8شب)اطلاع دهند تااکیپ های بهداشتی به موضوع رسیدگی کنند.
اقدامات انجام
گرفته از ابتدای طرح لغایت 15 اسفند1392 به شرح زیر بوده است:
تعداد بازدید
از مراکز تهیه ،توزیع ،عرضه وفروش مواد غذایی | 3807 |
تعداد بازدید
از اماکن عمومی
| 853 |
تعداد بازدید
از اماکن بین راهی
| 40 |
تعداد موارد
معرفی شده به دادگاه
| 47 |
تعداد موارد
تعطیل شده
| 31 |
مقدار مواد
غذایی فاسد ،کشف ومعدوم شده به کیلوگرم
| 1790 |
تعداد نمونه
برداری از مواد غذایی
| 27 |
تعداد نمونه
برداری میکروبی آب
| 256 |
تعداد
کلرسنجی
| 832 |