در این طرح 80
بازرس واحدبهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در قالب 8 تیم کارشناسی ،که 4 تیم جهت بازرسی مشترک با ادارات
شهرداری،میراث فرهنگی ،دامپزشکی ،تعزیرات حکومتی وآموزش وپرورش (بازدید از مدارس
اسکان مسافران نوروزی)و4تیم بازرسی جهت بازدیداز مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی
وبین راهی پیش بینی شده بود, واین طرح از ابتدای اسفند ماه سال 1392شروع شدو تا15 فروردین 1393 ادامه داشت.
وهمشهریان محترم گزارشات خودرا درخصوص تخلفات بهداشتی مراکز تهیه
وتوزیع واماکن عمومی وبین راهی ، از طریق شماره تلفن 1490 (بصورت شبانه روزی)وهمچنین از طریق تماس با واحد بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه به شماره 7277973 (از ساعت 8صبح تا 8شب)اطلاع داده و اکیپ های بهداشتی به موضوعات طرح شده رسیدگی کردند.
اقدامات انجام
گرفته از ابتدای طرح لغایت 15 فروردین ماه 1393به شرح زیر بوده است:
تعداد بازدید
از مراکز تهیه ،توزیع ،عرضه وفروش مواد غذایی | 9341 |
تعداد بازدید
از اماکن عمومی
| 2065 |
تعداد بازدید
از اماکن بین راهی
| 155 |
تعداد موارد
معرفی شده به دادگاه
| 78 |
تعداد موارد
تعطیل شده
| 61 |
مقدار مواد
غذایی فاسد ،کشف ومعدوم شده به کیلوگرم
| 3005 |
تعداد نمونه
برداری از مواد غذایی
| 70 |
تعداد نمونه
برداری میکروبی آب
| 495 |
تعداد
کلرسنجی
| 2853 |