درتاریخ دهم اردیبهشت ماه1393 جلسه آموزشی - توجیهی جهت متصدیان کارگاههای تولید وفروش لبنیات سنتی وبا حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی ، معاونت غذاودارو، دامپزشکی،اتاق اصناف واتحادیه صنف خواروبار ولبنیات ، درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل گردید.
دراین جلسه آقای مهندس خدادایان کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ونماینده معاونت غذاودارو ودامپزشکی درخصوص شرایط بهداشتی تولیدونگهداری محصولات لبنی درکارگاههای مذکور توضیحات لازم را ارائه نموده ونکات لازم درخصوص عرضه مواد لبنی سالم به همشهریان محترم یادآورشدند.