کارگاه آموزشی بیماریهای
منتقله از آب و غذا در تاریخ 12 تیرماه1393 جهت
کارشناسان ستادی و پرسنل رده میانی بیماریهابرگزارگردید.
دراین برنامه آموزشی ، ابتدا در خصوص کلیات بیماریهای
منتقله از آب و غذا بحث گردیدو سپس مطالب علمی مربوط به بیماریهای وبا، تیفوئید، بوتولیسم،
فاسیولوزیس، شیستوزومیازیس و طغیان بیماریهای منتقله از آب، توسط کارشناس مربوطه
بیان شدو در ادامه فعالیت شهرستان و مراکز به تفکیک در زمینه بیماریابی و
شناسایی و پیگیری بیماریهای منتقله مذکور، مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت
و در پایان راهکارهای لازم جهت ارتقاء شاخصها بیان گردید.
درادامه سرکارخانم دکتر معرف دررابطه با بیمارهای قابل پیشگیری با واکسن وعوارض ناخواسته ایمنسازی بحث پرداخت ومطالب ارزنده ای ارائه نمود.