اخبار

کارگاه یک روزه بیماریهای منتقله از آب و غذا وبیمارهای قابل پیشگیری با واکسن وعوارض ناخواسته ایمنسازی درسالن اجتماعات مرکز بهداشت کرمانشاه برگزار شد:

 کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ 12 تیرماه1393 جهت کارشناسان ستادی و پرسنل رده میانی بیماریهابرگزارگردید.

دراین برنامه آموزشی ، ابتدا در خصوص کلیات بیماریهای منتقله از آب و غذا بحث گردیدو سپس مطالب علمی مربوط به بیماریهای وبا، تیفوئید، بوتولیسم، فاسیولوزیس، شیستوزومیازیس و طغیان بیماریهای منتقله از آب، توسط کارشناس مربوطه بیان شدو در ادامه فعالیت شهرستان و مراکز به تفکیک در زمینه بیماریابی و شناسایی و پیگیری بیماریهای منتقله مذکور، مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت و در پایان راهکارهای لازم جهت ارتقاء شاخصها بیان گردید.
درادامه سرکارخانم دکتر معرف دررابطه با بیمارهای قابل پیشگیری با واکسن وعوارض ناخواسته ایمنسازی بحث پرداخت ومطالب ارزنده ای ارائه نمود.


کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا


کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا

بیمارهای قابل پیشگیری با واکسن
کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا

۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید