دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت کرمانشاه ،روز کارمند را به همکاران گرامی وکارکنان عرصه سلامت جامعه تبریک گفت:

دکترنصیری

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ،دکتر نصیری سرپرست این مرکزطی پیامی روز کارمند را به همکاران گرامی وکارکنان عرصه سلامت جامعه تبریک گفت.

متن پیام دکتر نصیری به شرح زیر است:
هفته دولت
یادآور خاطره شهیدان بزرگوار دولت به خصوص شهیدان رجایی و باهنر است و چهارم شهریورماه به پاس یادآوری خدمات، ایثار و ارزش نهادن به تلاش‌ها و زحمات گروه کثیری از جامعه اسلامی‌مان بعنوان روز کارمندنام‌گذاری شده است.

همه کارکنان دولت از اقشار متعهد،‌ زحمت‌کش و فداکار جامعه هستند و بخش عظیمی از فعالیت‌های مربوط به ارائه خدمات بهداشتی درمانی بر دوش شما همکاران گرانقدر شاغل درمراکز بهداشتی درمانی شهری ، روستایی، پایگاههای بهداشتی،خانه های بهداشت روستایی و...  قرار دارد و روزکارمند فرصت مغتنمی است تا از خدمات و فعالیت‌های تمامی همکاران صدیق و پرتلاش عرصه سلامت جامعه  قدردانی نماییم.

لذا ضمن گرامیداشت هفته دولت، این روز را به شما همکاران پرتلاش و خدوم عرصه سلامت تبریک گفته و توفیقات روزافزونتان را درجهت ارتقاء سلامت ودرزندگی از خداوند متعال خواهانم .

امیدوارم با کمک و همکاری شما عزیزان در انجام وظیفه مقدس ارائه خدمات سلامت به جامعه موفق‌تر از گذشته حرکت کنیم.

۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۷