دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت کرمانشاه ،روزبهورزرا به کلیه بهورزان عزیز تبریک گفت:

دکترنصیری

اهمیت و جایگاه بهورزان در نظام سلامت کشور برکسی پوشیده نیست. بهــورزان ، خط نگهداران عرصه سلامت و حافظان بهداشت و سلامت روستایی هستند.
بهورزان در دورترین و محرومترین نقاط کشور در حال ارائه خدمت خانه به خانه به جامعه  روستایی کشور هستند و این باعث شده است که خدمات پیشگیری در مناطق روستایی بهتر صورت گیرد.

لذا این فرصت را غنیمت شمرده و روز بهورز ، را به همکاران بهورز تبریک می گویم و از زحمات وتلاش هایی که این عزیزان در راستای  ارتقاء سلامت جامعه متحمل  می گردند تقدیر وتشکر می کنم و از خداوند متعال توفیق روز افزون برای آنان خواهانم .

دکتر نصیری

سرپرست مرکز بهداشت کرمانشاه

اخبار ومطالب مرتبط:
تاریخچه روز بهورز
دیدار نمایندگان بهورزان شهرستان کرمانشاه با دکتر نصیری (ششم شهریور 1393)

۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴