هدف از
برگزاری این جشنواره اشاعه فرهنگ غذاهای بومی و سنتی و استفاده از غذاهای سالم است
.
در روز
بیست و هشتم مهر ماه و به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذاهای سالم در مرکز بهداشت
شهرستان کرمانشاه برگزار شد .
در این
مراسم دکتر بحیرایی معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه هدف از برگزاری
این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای سالم و سنتی دانست و گفت: اهمیت غذا در زندگی
ما به حدی است که یک روز به نام روز جهانی غذا نامگذاری شده است .
وی
افزود : در فرهنگ و سنت ایرانی غذا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که در قرآن نیز به
کرات از طعام نام برده شده است .
دکتر
بحیرایی ابراز داشت : هم اکنون یکی از مشکلات جوامع استفاده زیاد از فست فودها می
باشد که باعث بروز چاقی و افزایش چربی خون می گردد که سبب بروز بیماریهای قلبی و
عروقی می شود .
خانم
اقبالی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و مسئول برگزاری جشنواره نیز با اشاره به
اینکه غذاهای سنتی و بومی دارای ارزش غذایی سالم هستند ابراز داشت : در این مراسم
حدود 40 نفر از پرسنل مراکز بهداشتی درمانی با تهیه غذاهایی از گروه آش ، تخم مرغ
و غذاهای سنتی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان هیئت داوران که از
کارشناسان تغذیه بودند غذاهای تهیه شده را از جنبه ارزش غذایی ، نحوه تزئین، رعایت
اصول بهداشتی و طعم و مزه مورد ارزیابی قرار دادند و به نفرات برتر با اهداء لوح و
جایزه تقدیر به عمل آمد .
اسامی
نفرات برتر:
1- خانم بهنوش نعمتی
کارشناس سلامت خانواده کوزران
2- خانم الهه باوندپور
کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
3- خانم بیتا آزادی کارشناس
بهداشت محیط مرکز نواب
برای مشاهده آلبوم تصاویر این جشنواره لطفا" اینجا کلیک کنید: