مرکز بهداشت کرمانشاه باهماهنگی اداره آموزش و پرورش اقدام به اجرای نمادین برنامه آهن یاری در دبیرستان الزهرا این شهرستان نمود.

برنامه آهن یاری جهت100 % دختران دوره دوم دبیرستان و 50% دختران دوره اول دبیرستان های شهرستان کرمانشاه اجرامی شود.

پیرو تفاهم نامه ای بین معاونت محترم بهداشت وزارت بهداشت و معاونت محترم سلامت آموزش و پرورش مقرر گردیده  برنامه آهن یاری  به مدت 4 ماه در دوره اول و دوم متوسطه دخترانه اجرا گردد.
لذا واحد تغذیه  مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طی هماهنگی با اداره ناحیه 3 آموزش و پرورش شهر ستان درتاریخ ششم آبان ماه 1393 اقدام به برگزاری نمادین آهن یاری در دبیرستان الزهرا شهرستان کرمانشاه نمودند.
در این مراسم سرکارخانم حیدری کارشناس مسئول برنامه تغذیه وجناب آقای اردیخانی کارشناس ارشد تغذیه از معاونت بهداشتی ، سرکارخانم رضا زاده کارشناس مسئول برنامه تغذیه شهرستان کرمانشاه ، نمایندگان  اداره آموزش پرورش آقای محمدی معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل و سرکارخانم زارعی رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش پرورش و آقای حیاتی معاونت تربیت بدنی ناحیه 3 و آقای مرادی کارشناس مسئول سلامت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ناحیه 3 حضور داشتند.

در ابتدا سرکار خانم آزیتا اقبالی کارشناس مسئول سلامت خانواده شهرستان کرمانشاه ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص اهداف برنامه آهن یاری و مکمل یاری ویتامین D بحث نموده و در ادامه آقای محمدی معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل اموزش و پرورش در خصوص ضرورت اجرای برنامه سخنانی ایراد نمودند. سپس قرص فرفولیک توسط دانش آموزان همیار آهن یاری در بین دانش آموزان توزیع گردید و سپس به منظور ایجاد فرهنگ سازی در مصرف میو ه ها ی دارای ویتامین C در  جهت افزایش جذب آهن میوه (نارنگی بین )بین دانش آموزان توزیع گردید.

ضمنا " توسط صدا وسیمای شبکه استانی پوشش خبری از این مراسم بعمل آمد.

لازم به ذکراست برنامه آهن یاری جهت100 % دختران دوره دوم دبیرستان و 50% دختران دوره اول دبیرستان های شهرستان اجرامی شود.

براساس دستورالعمل وزارت بهداشت ، به منظورازپیشگیری ازکمخونی فقرآهن کلیه دختران دانش آموز دوره متوسطه اول ودوم باید بطورهفتگی یک عدد قرص آهن به مدت 16 هفته درسال تحصیلی (4 ماه) مصرف کنند.

برنامه آهن یاری در مرکز بهداشت کرمانشاه