کارگاه یک روزه اخلاق بازرسی و کنترل مواد غذایی در سطح
عرضه روز دوشنبه هفدهم آذرماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
برگزار شد .
این کارگاه که با حضور معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت
محیط و کار وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و بازرسان و کارشناسان سلامت محیط
استان برگزار شد مهندس امیر کریمی مدیر گروه سلامت محیط استان از تهیه و تدوین
منشور اخلاقی بازرسان بهداشت محیط خبر داد وی ضمن بیان اهداف این کارگاه اعلام کرد
که این منشور اخلاقی می بایست در معرض دید عموم قرار گیرد .
مهندس غلامی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
به عنوان سخنران این کارگاه نیاز به تقویت امنیت و نظام مراقبت در مقوله سلامت را
لازم وضروری دانست .
وی ضمن اشاره به ساختار نظارت بر سلامت در دو بعد نظارت
درونی و بیرونی افزود : احساس حضور در محضر حق مانع از تخلف می گردد که این همان
روز نظارت درونی است و شناخت دقیق از موضوع
و محیط بازرسی ، اولویت بندی موضوعات ، آشنایی با قواعد ، اخلاق و مهارتهای
بازرسی ، حفظ صیانت از بهداشت و حقوق افراد ، پرهیز از قضاوتهای عجولانه از مصادیق
نظارت بیرونی است .
وی در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داد .
در ادامه این کارگاه محسن برکتین مدیر بخش تحقیق و توسعه
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا به نقش طعم و رنگ های طبیعی در صنعت خوراکی
اشاره نمود .
![کارگاه اخلاق بازرسی](http://khc.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2014/12/49224_orig.jpg)
![کارگاه اخلاق بازرسی](http://khc.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2014/12/49223_orig.jpg)
![کارگاه اخلاق در بازرسی](http://khc.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2014/12/49225_orig.jpg)
![کارگاه اخلاق در بازرسی](/kums_content/media/image/2014/12/49228_orig.jpg)
![کارگاه اخلاق در بازرسی](/kums_content/media/image/2014/12/49227_orig.jpg)
![کارگاه اخلاق در بازرسی](/kums_content/media/image/2014/12/49226_orig.jpg)