25 دی ماه ،جلسه ی توجیهی برنامه های واحد آموزش و ارتقاء سلامت جهت نمایندگان آموزشی مراکز بهداشتی برگزلر شد:

جلسه ای در تاریخ بیست وپنجم دی ماه1393 توسط واحد آموزش و ارتقاء سلامت جهت نمایندگان آموزشی مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی برگزار گردید.
دراین جلسه ابتدا خانم وطن پرست مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت خلاصه ای از سومین کنگره آموزش بیمار و خودمراقبتی که در تاریخ 12-10 دیماه در سالن همایش های رازی جهت کلیه کارشناسان آموزش سلامت کشور برگزار گردیده بود و همچنین اهمیت خود مراقبتی ، ویژگی خود مراقبتی ، انواع خود مراقبتی و مزایای خود مراقبتی با نمایش اسلاید مطالبی ارائه  نمودند.
سپس تیزر سبک زندگی سالم  به نمایش گذاشته شد.
در ادامه  این جلسه خانم بابایی کارشناس آموزش  و ارتقای سلامت جمع بندی مداخله آموزشی قلبی ، عروقی شهرستان و هم چنین جمع بندی پایش های صورت گرفته توسط واحد در سالجاری را به اطلاع حاضرین رساندند و در رابطه با رسانه های آموزشی توضیحاتی بیان نمودند و در پایان آقای پایکوب کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت در خصوص برنامه های واحد مطالبی عنوان کردند. در این جلسه با توجه به بسیج اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک خانم رضا زاده کارشناس تغذیه در خصوص مضرات نمک  و کاهش مصرف نمک خصو صا در ذائقه سازی کودکان  مطالبی را بیان نمودند.

جلسه ی توجیهی برنامه های  واحد آموزش