نوزدهم بهمن ،هیئت پزشکی میسان عراق از مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بازدید بعمل آورد:

در روز یکشنبه نوزدهم بهمن ماه1393 یک هیئت پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی استان میسان عراق از برنامه های اجرایی و خدمات بهداشتی و درمانی  در سطح مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بازدید نمود .
دکتر کبودی مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که این هیئت را همراهی می نمود هدف از بازدید آنها از مرکز بهداشت شهرستان را استفاده از توانمندی ها و انتقال تجربیات این مرکز در زمینه های مختلف بهداشتی و درمانی بیان کرد .
در این بازدید دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه توضیحات مبسوط و جامعی را در خصوص برنامه پزشک خانواده – فیشور سیلانت و واکسیناسیون به این گروه ارائه نمودند .
 این هیئت عراقی در ادامه از کلینیک دندانپزشکی غدیر که مرکز انجام فیشور سیلانت و فلورایدتراپی در کودکان 14-6 سال می باشد بازدید به عمل آورد .

بازدیدهیئت پزشکی عراقی از مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه