در تاریخ سیزدهم اسفند ماه 1393همایش مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت شهرستانهای استان کرمانشاه در مرکز بهداشتی درمانی کوزران برگزار گردید.

درادامه آقای دکتر منصوری دبیر شورای سیاست گزاری سلامت دانشگاه در خصوص تحول در حوزه سلامت مطالب ارزنده ای بیان داشتند و به دنبال آن آقای دکتر صدری معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحول در حوزه سلامت را ارزیابی و نکات مهم و کلیدی این طرح را برشمردند.
سپس درباره نحوه اجرای برنامه پایش (بر اساس چک لیست
FSH monitoniy ) از خانه  های بهداشت و واحدهای منتخب مرکز بهداشتی درمانی کوزران و سازماندهی پایشگر توسط جناب آقای مهندس صحرایی کارشناس محترم طرح و گسترش استان مطالب لازم را بیان داشتند. درادامه همکاران حاضر در همایش در قالب تیمهای پایشگر به محلهای منتخب اعزام شدند و به پایش واحدها پرداختند و بعد از انجام مراسم نماز و نهار، در بعداز ظهر مسئول تیمها به ارائه گزارش پایش  پرداختند و سپس نماینده شهرستانها گزارش طرح تحول نظام سلامت را در حوزه تحت مسئولیت خود ارائه نمودند. و در نهایت جناب آقای دکتر احمدی ضمن جمع بندی نکات لازم اجرایی را متذکر شدند.

برای مشاهده آلبوم تصاویر این همایش لطفا" اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده آلبوم تصاویر تجهیزات خریداری شده جهت مرکز بهداشتی درمانی کوزران لطفا" اینجا کلیک کنید.

همایش مدیران شبکه ها وروسای مراکز بهداشت استان کرمانشاه