با حضور دکتر نصیری، روندپیشرفت و آماده سازی نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت مرکز بهداشت کرمانشاه بررسی گردید:

نمایشگاه پویایی، بالندگی،جوانی و جمعیت

روز سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 با حضور جناب آقای دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت،  خانم دکتر آیین فر معاونت محترم بهداشتی و کارشناسان مسئول ستاد مرکز بهداشت، جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت برگزار گردید.
در این جلسه خانم دکتر آیین فر گزارشی از اقدامات انجام شده در برگزاری نمایشگاه شامل : جلسات هماهنگی، هماهنگی جهت برپایی محل نمایشگاه، دکوراسیون و زیباسازی محل نمایشگاه، تهیه پلاکارد، بروشور، تراکت و پمفلت، بنر های اطلاع رسانی، ارسال دعوتنامه های مدعوین و ... ارائه دادند.
درادامه آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ،ضمن تشکر از تلاش همکاران جهت برپایی بهتر نمایشگاه راهنماییهای لازم را بیان نمودند .

نمایشگاه بالندگی وجوانی جمعیت

اخبار ومطالب مرتبط:
درباره برگزاری نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
درباره برگزاری نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت درسراسرکشور + مطالب آموزشی

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۵:۵۵