اخبار

سیزدهم مردادماه94 کارگاه مقررات بهداشتی برگزار شد

قوانین مربوط به مواد خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دارای 18  ماده است که ماده 11 آن در خصوص مشخصات برچسب و بسته بندی اجناس، ماده 16 در خصوص مجوز ورود کالا جهت اجناس خارجی و ماده 13آن در خصوص شرایط اماکن تهیه و توزیع از نظر بهداشتی می باشد.
در تاریخ 13 مرداد1394  در سالن همایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و جهت کلیه بازرسان بهداشت محیط جلسه آموزشی در خصوص لیبل گذاری و صدور مجوز شناسه ساخت برگزار گردیدودراین جلسه سرکار خانم مهندس مظفری از معاونت غذا و دارو و مهندس اجرایی از معاونت بهداشتی مطالبی را بیان نمودند.

در پایان مهندس خدادادیان مسئول واحد سلامت محیط شهرستان کرمانشاه به شرح وظایف همکاران بهداشت محیط در این خصوص پرداختند و اعلام داشتند که در سطح عرضه به صورت ویژه موارد مدنظر پیگیری و رصد گردد . همچنین مقرر شد با برگزاری جلسات و هماهنگی بیشتر با معاونت غذا و دارو جهت بررسی و بازدید مشترک اقدامات لازم انجام شود.

کارگاه  مقررات بهداشتی


کارگاه  مقررات بهداشتی 


کارگاه  مقررات بهداشتی 


کارگاه  مقررات بهداشتی 


کارگاه  مقررات بهداشتی 


 

۱۸ اَمرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید