در روز هفتم شهریور جلسه رستوران دوستدار سلامت با حضور مدیران رستورانهای منتخب شهر کرمانشاه در محل سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید
در این جلسه آقای مهندس اجرایی کارشناس مسئول سلامت محیط استان به تشریح اهداف و برنامه های رستوران دوستدار سلامت پرداخت و الزامات لازم و زیر ساخت های مناست جهت اجرای برنامه را بیان داشته و به مزایای اجرای برنامه مذکور در رستورانها اشاره کردند .
در ادامه این جلسه خانم رضا زاده کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه دستورالعمل تغذیه ای در این نوع از رستورانها را برای حاضران در جلسه تشریح نمودند و در پایان جلسه نیز آقای مهندس اسکندری کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه چک لیست بازرسی از رستورانها و چلوکبابی را برای حاضران در جلسه تشریح و به مزایای اجرای برنامه جامع بازرسی سلامت محیط و کار پرداختند .