اولین جشنواره غذاهای بومی محلی با همت مرکز بهداشتی درمانی کوزران و همکاری بخشداری و شورای اداری کوزران برگزار شد .
در این جشنواره شرفی بخشدار کوزران به تبیین نقش سنت های حسنه بومی و محلی در زنجیره سلامت جسمی و روانی پرداخت و گفت : امیدواریم با تعامل بین بخشی و با مشارکت خوب مردم بازهم شاهد برگزاری چنین برنامه هایی باشیم .
در ادامه حاج آقا امرایی امام جماعت کوزران از حضور پرشور اهالی منطقه در این جشنواره تقدیر و تشکر کرد وبا بیان احادیثی به رهنمودهای اسلام درباره نقش غذای سالم در زندگی پرداخت
در این جشنواره که در روز هجدهم آبانماه و درتالار رضایی کوزران برگزار شد بیش از 150 شرکت کننده با 200 نوع از غذاهای سالم و محلی حضور داشتند که در پایان با قضاوت داوران به ده نفر از شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا گردید .
![جشنواره غذاهای بومی کوزران 2](http://khc.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2015/11/67958_orig.JPG)