به مناسبت روز جهانی دیابت ، درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و واحدهای تابعه فعالیت های متعددی انجام گردید

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دیابت و ضرورت پیشگیری از این بیماری اقدامات زیر توسط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه- واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها انجام گردید.
1.    تهیه بروشور آموزشی و ارسال مطالب آموزشی در رابطه با بیماری دیابت به پایگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی جهت آموزش به مردم و آموزش به رابطین بهداشتی.
2.    تهیه بروشور آموزشی در خصوص بیماری دیابت و ارسال آن به اداره کل آموزش و پرورش و اداره تربیت بدنی کرمانشاه جهت استفاده و آموزش در دانش آموزان و پرسنل .
3.    تشکیل جلسه آموزشی در مورخ 21/8/94 جهت کلیه پرسنل واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها مراکز و پایگاه ها در خصوص پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی – دیابت – فشار خون بالا – اختلال چربی های خون .
4.    تهیه 3 پلاکارد به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دیابت با عنوان " تغذیه سالم با صبحانه کامل" و توزیع در مراکز روستایی کوزران ، ماهیدشت و قزانچی .
5.    برگزاری همایش پیشگیری از بیماری دیابت در سه مرکز روستایی کوزران ، ماهیدشت و قزانچی.
6.    تهیه مقاله و ارسال به روزنامه محلی جهت چاپ.
7.    برگزاری ورزش همگانی با همکاری بخشداری و سایر نهادهای دولتی و مشارکت مردم در مراکز بهداشتی درمانی روستایی کوزران ، ماهیدشت و قزانچی.
8.    برگزاری ورزش همگانی در یکی از مدارس مرکز روستایی ماهیدشت.
9.    برگزاری جلسه آموزشی جهت دانش آموزان مدارس (380 دانش آموز)
10.    برگزاری برنامه ورزشی همگانی در سطح مدارس(132 نفر)
11.    تهیه و صرف صبحانه سالم توسط شرکت کنندگان در برنامه ورزش همگانی.
12.    تهیه گزارش ، عکس ، فیلم و انعکاس عملکرد مرکز بهداشت روستایی ماهیدشت از طریق شبکه استانی زاگرس .
13.    تهیه پیام بهداشتی  و پخش در رادیو استانی.

مطالب مرتبط:
درباره دیابت و روز جهانی دیابت: