آنچه جهت "پیشگیری از ابتلا و انتشار آنفلوانزا" باید بدانیم

ابتلای به  آنفلوانزای نوع آ= A یا همان (H1N1)موضوع جدیدی نیست . این بیماری از فروردین سال 1388 به صورت پاندمی (عالم گیری) آغاز و در اقصی نقاط دنیا هر ساله در فصول سرد خود را نشان می دهد.

توصیه هایی ساده جهت پیشگیری از ابتلا و انتشار آنفلوانزا :
1-
تا حد امکان از دست دادن و روبوسی اجتناب کنید.
2- در صورت داشتن علایم سرماخوردگی از حضور در اجتماعات بپرهیزند تا دیگران را بیمار ننمایند.
3- دست های خود را مرتب و با دقت با آب و صابون بشویند، به ویژه هنگامی که از بیرون به منزل بر می گردید.
4- دانش آموزان مبتلا به علایم سرما خوردگی تا زمان بهبودی کامل در منزل بمانند،
این اصل در مهد کودک ها نیز باید رعایت شود .
5- در صورت بروز علایم سرماخوردگی، با مصرف مایعات سبب تسریع در بهبود بیماری شوید.
6- در صورت شدید بودن علایم به پزشک مراجعه نمایید
7- استفاده از ماسک معمولی در بیماران به منظور پیشگیری از گسترش ویروس در جامعه توصیه می شود.
8- هنگام عطسه و سرفه جلوی دهان و بینی خود را با گودی آرنج بگیرید.
9- خانم های باردار در رعایت اصول پیشگیری دقت کامل داشته باشند.

گام های کلیدی جهت پیشگیری از انتشار آنفلوانزا

محافظت از خود ودیگران جهت پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا "

**********************************

راههای پیشگیری از آنفولانزا باید بدانیم