کلینیک طب کارمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه درمحل جدیدرسما" افتتاح گردید

باحضور آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وهیئت همراه ، آقای دکتر شکیبا معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ،سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وجمعی ازپرسنل کلینیک طب کار درمحل جدید به منظور ارتقاء کیفیت معاینات سلامت شغلی افتتاح کردید.

در این مراسم دکتر بحیرایی با اشاره به اینکه کلینیک طب کارقبلا" زیر مجموعه یکی از مراکز سلامت جامعه شهری بوده که با حمایت های معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت کلینیکی مستقل درآمده است.

وی گفت: در این کلینیک معاینات سلامت شغلی افرادشاغلان در بخش صنعت ،معدن ، خدمات و کشاورزی و همچنین کلیه خدمات پاراکلینیکی مورد نیاز شامل شنوایی سنجی(ادیومتری)،تست ریه(اسپیرومتری) ،بینایی سنجی(اپتومتری)، سایرآزمایشات مربوط به حرفه های مختلف ، رادیولژی و ... انجام می شود.

لازم به ذکر است کلینیک طب کار در خیابان منزه کرمانشاه(محل سابق بیمارستان شهید فهمیده) واقع است.

جهت مشاهده موقعیت مکانی روی نقشه لطفا" اینجا کلیک کنید (لطفا" از مروگر هایی مثل گوگل کروم یا موزیلا فایرفاکس استفاده نمایید )

کلینیک طب کار مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

افتتاحیه کلینیک طب کار