خانه بهداشت ده پهن با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی افتتاح شد

خانه بهداشت ده پهن با حضور دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین دانشگاه و کمیته امداد امام خمینی و شورای اسلامی و اهالی در روز هفدهم بهمن ماه برگزار شد .
این خانه بهداش بصورت نمادین از میان 43 خانه بهداشت در سراسر استان که بطور همزمان افتتاح شدند مورد بهره برداری قرار گرفت .
دکتر بحیرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در حاشیه افتتاح این خانه بهداشت ابراز داشت : هم اکنون با افتتاح این 43 باب خانه بهداشت در سطح استان به خود کفایی لازم رسیده ایم .
دکتر بحیرایی همچنین از تعمیر و تجهیز کلیه خانه های بهداشت شهرستان کرمانشاه و آماده سازی زیرساختهای مخابراتی جهت راه اندازی پرونده های الکترونیک سلامت در خانه های بهداشت خبر داد  و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک بتوان به استانداردهای لازم در این زمینه دسترسی پیدا کرد .
دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی نیز طرح تحول بهداشت را انقلابی در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد : امروز دیگر می توانیم با اطمینان از کامل بودن چتر بهداشتی در مناطق روستایی سخنی بگوئیم.
خانه بهداشت ده پهن دارای 4 بهورز میباشد و 6191 نفر را تحت پوشش قرارداده است.

افتتاح خانه بهداشت ده پهن  4

افتتاح خانه بهداشت ده پهن  3