اخبار

جلسه آموزشی جهت متصدیان کارگاههای کاک – نان برنجی و نان خرمایی

هر سال با فرا رسیدن عید نوروز و افزایش تقاضا برای مصرف انواع نان شیرینی به ویژه سوغات محلی استان یعنی نان برنجی – کاک و نان خرمایی و بمنظور تامین سلامت مصرف کنندگان و مسافران نوروزی ، مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با حضور مدیران و متصدیان کارگاههای کاک – نان برنجی و نان خرمایی نمود.
 این جلسه نیز در بیست و ششم بهمن ماه سالجاری با همکاری اتحادیه مربوطه در حضور بیش از یکصد نفر از متصدیان در محل سالن همایشهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در این جلسه مهندس خدادادیان کارشناس مسوول سلامت محیط و مهندس اسدالهی در خصوص ماده13 و11 قانون مواد خوردنی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی و همچنین  خانم مهندس مظفری کارشناس معاونت غذا و دارو در خصوص شناخت و عوارض رنگهای غیر مجاز خوراکی آموزشهای لازم را به شرکت کنندگان ارائه نمودند.

جلسه متصدیان نان برنجی 

جلسه متصدیان نان برنجی 


جلسه متصدیان نان برنجی
 
جلسه متصدیان نان برنجی

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید