اخبار

در آستانه سال نو جلسه آموزشی جهت اصناف هتل ها ، مهمانپذیرها ، چلوکبابی ، رستوران برگزار شد

با توجه به فرا رسیدن سال 95 و بر طبق روال سالهای گذشته در روز شنبه پانزدهم اسفند ماه واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی ، دامپزشکی شهرستان و اتحادیه صنف هتل ها ، مهمانپذیرها ، چلوکبابی ، رستوران و رسته های وابسته اقدام به دعوت از متصدیان و مدیران هتل ها ، مهمانپذیرها ، رستوران ها ، چلوکبابی و مراکز پذیرایی بین راهی با حضور بیش از 150 نفر از متصدیان برگزار نمود.
 در ابتدای این جلسه مهندس خدادادیان کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان کرمانشاه به بیان اهداف جلسه و اهمیت موضوع سلامت مردم و میهمانان نوروزی پرداخت و در ادامه در خصوص رعایت فصول چهارگانه آئین نامه مقررات بهداشتی مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی (بهداشت فردی ، ابزار و تجهیزات کار ، ساختمان و مواد غذایی) در تمام ایام سال به ویژه ایام نوروز با توجه به حضور مهمانان نوروزی برای حاضران در جلسه سخنرانی کردند و در پایان به بحث عدم استعمال دخانیات به ویژه عدم عرضه قلیان اشاره داشتند
در ادامه دکتر یارویسی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ) برای حاضران در جلسه سخنرانی کردند.

جلسه متصدیان رستوران ها 1  

جلسه متصدیان رستوران ها 2 


جلسه متصدیان رستوران ها 4 


جلسه متصدیان رستوران ها 3
 
 

۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید